PROiNG svetovalec

Vaš osebni PROiNG svetovalec

Tukaj smo, da vam pomagamo. Če imate vprašanja v zvezi z gradbenimi deli, ali splošna vprašanja glede podjetja, vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili v najkrajšem možnem času.

svetovanje

Zakaj izbrati PROiNG?

Za izpolnitev končnega cilja, vrhunskega bivalnega ugodja, kakovostnim gradbenim komponentam dodajamo naše vrhunsko znanje, večletne izkušnje, pravilno načrtovanje in izjemno obvladovanje detajlov.

Našo kakovost in tehnološko naprednost gradnje pa potrjujejo naše reference in certifikati – ZATO SMO NAJBOLJŠI!

01.
Princip dela

Eno od temeljnih načel naših projektov je, da stranko vključimo v gradnjo. Tesno sodelovanje in sprotno reševanje vseh detajlov dobi ob zaključku gradnje večjo dovršenost. Zavedamo se, da je pot katero mora stranka prehoditi od nakupa zemljišča do vselitve večkrat nepredvidljiva in težka. Zato vam PROiNG svetovalci z veseljem svetujemo, pomagamo in olajšamo pot od zamisli do uporabe objekta. Zaradi naše strokovnosti in izkušenosti, bo vaša naložba varna, vselitev v hišo vaših sanj pa hitra.

02.
Garancija

Zavedamo se da je gradnja hiše/objekta življenjska naložba in velik korak za vsakega posameznika. Zato si želimo, da bi se v hiši/objektu počutili varno, udobno in sproščeno. Na osnovi naše strokovne izvedbe in vgradnje kakovostnih materialov (vsi materiali so certificirani in odgovarjajo najstrožjim evropskim standardom), vam zagotovimo za vsak naš izdelek garancijo - za vaše mirno življenje v naših objektih.

03.
Individualna gradnja

Vsak nov projekt nam predstavlja nov izziv. Smo podjetje, katero vam lahko naredi hišo vaših sanj, po vaših merah in idejah, ter vanjo vključimo vse najpomembnejše komponente: SODOBNO OBLIKOVANA, VARČNA in OKOLJU PRIJAZNA. Praktično za nas ne obstajajo nobene omejitve pri uresničitvi vaših individualnih želja.

04.
Razmerje med ceno in kakovostjo

Zavedamo se, da je gradnja hiše dolgoročna naložba. Zato pri podjetju PROiNG poskrbimo le za vgradnjo kakovostnih materialov. S tem se izognemo kasnejšim nepotrebnim stroškom. Prav zaradi tega smo z optimiranim načrtovanjem in izborom materialov poskrbeli za ugodno razmerje med ceno in kakovostjo. Z nakupom PROiNG produktov boste dobili ugoden paket z nizkimi stroški vzdrževanja in obratovanja, ter visoko stopnjo bivalnega ugodja.

Imate vprašanje?

Tukaj smo, da vam pomagamo. Če imate vprašanja v zvezi z gradbenimi deli, ali splošna vprašanja glede podjetja, vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili v najkrajšem možnem času.

strokovnost

Strokovnost zaposlenih

Stalno strokovno izobraževanje in v razvoj usmerjanje zaposlenih, vam zagotavlja vrhunsko izvedbo in v prihodnost usmerjeno trajnostno gradnjo. Kar je za druge prihodnost, je za nas že realnost!

Tehnološke inovacije uspešno implementiramo v vse naše objekte, saj je iskanje novih rešitev za nas izziv.

Transparentnost investicije

Že kot otroci smo se naučili, da je gradnja hiše pomemben mejnik v življenju. Skozi odraščanje in opravili na podeželju so nam bile dane vrednote, kot so poštenost, spoštovanje, razumevanje in katere nas še dandanes spremljajo na poslovni poti. Zagotavljanje transparentnosti vaše naložbe je naša pomembna prioriteta. Zato boste vedno vedeli, kaj vam nudimo in kakšna je za to cena. Držimo se dogovorov in to je naša vrlina.

investicija