Vizija in poslanstvo

Naša vizija

Vizija družbe je postati vodilno gradbeno podjetje v regiji, ki s svojo rastjo in razvojno strategijo zagotavlja kakovostno izvedbo gradbenih del vseh vrst s ciljem ekonomske učinkovitosti in skladnega trajnostnega razvoja na okolju in trgu, na katerem deluje.

Hkrati pa želimo svojo dejavnost in prepoznavnost razširiti na tržno zanimiva območja regije Adriatik, ter Srednje Evrope.

video bg

Potrebujete nasvet?

Tukaj smo, da vam pomagamo. Če imate vprašanja v zvezi z gradbenimi deli, ali splošna vprašanja glede podjetja, vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili v najkrajšem možnem času.

video bg

Naše poslanstvo

Poslanstvo podjetja je zagotoviti kakovostne stanovanjske in nestanovanjske objekte našim strankam, prav tako damo ogromen pomen na urejanje okolice s tlakovanjem dvorišč, poti ter izvedbo bazenov.

Smo certificiran izvajalec epoksidnih in poliuretanskih tlakov za materiale SIKA. Smo podjetje, katero prevzame sanacijo najzahtevnejših AB konstrukcij in betonskih površin ter jih izvajamo z ustreznim znanjem in sodobno opremo. Prav tako izvajamo vse vrste in oblik AB konstrukcij.